Spinning; iets voor jou?

Spinning is een geweldige sport. Je denkt misschien dat het alleen maar een stukje fietsen is, maar het is meer dan dat. Spinning is de sport op het gebied van vet verbranden! Je verbrand met een sessie rustig rond de 700 calorieën. Naast het vet verbranden bouw je er ook nog eens een monster conditie mee op. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

De fiets

De spinningfiet is een speciaal soortfiets. Het is geen simpele hometrainer die je in iedere sportschool tegenkomt. In de spinningfiets is het voorwiel vervangen voor een speciaal wiel. Namelijk een verzwaard wiel. Dit wiel weegt maar liefst 14 kilo! Het wiel is zo ontworpen dat wanneer het wiel in beweging is, stopt het niet met draaien. Dit zorgt ervoor dat jij aangedreven wordt alleen maar door en door te gaan. Ook ga je steeds een harder en harde, wat resulteert in een monster work-out.

De spinningfiets koop je in Zeeland. Waarom vraag je je af natuurlijk. Nou omdat daar simpelweg een hele fijne winkel te vinden is. Je wordt hier goed geholpen en geadviseerd.

Spinning toch niks voor jou?

Is spinning niks voor jou maar wil je toch die monster work-out? Dan kan je ervoor kiezen om te gaan roeien. De roeitrainer is ook een fijne machine om overtollig vet op te verliezen! Je traint met dit apparaat je hele lichaam. Dus naast het vet verliezen ga je er ook nog eens uitzien als een afgetrainde god. Het kopen van de roeitrainer doe je ook in Zeeland.