Versier je fiets met fietsstickers!

fietsaccessoires

Nederland is een fietsland en telt meer fietsen dan mensen. Naar schatting rijden er 23,4 miljoen fietsen door Nederland en de één is nog saaier dan de ander. Niet iedereen besteedt aandacht aan zijn of haar fiets, maar je wil toch ook in een mooie auto rijden? Als je veel gebruikmaakt van de fiets en dit is je standaard vervoermiddel dan mag deze er ook mooi uit zien. Er zijn allerlei manieren om de fiets eigen te maken, een fiets waarbij je op afstand al kan zien dat hij van jou is! 

Je fiets versieren met fietsaccessoires

Als je er niet in thuis bent dan klinkt het misschien heel ingewikkeld, maar een fiets versieren is helemaal niet zo moeilijk. Je kunt je fiets een leuk kleurtje geven door hem over te spuiten, maar dat is misschien al te veel gedoe. Het kan nog makkelijker, namelijk je fiets versieren met fietsaccessoires. Er zijn heel veel verschillende fietsaccessoires voor de fiets verkrijgbaar zoals fietstassen, fietsmanden, fietskratten, bloemenslingers, zadelhoesjes, toeters, bellen en fietsstickers. De meeste van deze accessoires zet of hang je heel gemakkelijk op of aan je fiets. 

fietsaccessoires

Hoe gebruik je fietsstickers?

Fietsstickers maken echt impact, want hiermee kun je de hele fiets versieren. Je plakt ze op je stuur, kettingkast en op de stangen van je fiets. Je koopt de stickers op een vel waar meerdere stickers op zitten. Het zijn geen grote stickers, maar kleine stickers in verschillende formaten die goed op alle delen van de fiets passen. Je zou je fiets ook kunnen versieren met gewone stickers, maar het grote verschil is dat deze niet watervast zijn. Na één of twee regenbuien zullen ze los laten of helemaal vergaan. Echte fietsstickers worden gemaakt van watervast materiaal waardoor ze veel langer mee gaan. Het voordeel hiervan is ook dat ze op allerlei andere dingen toepasbaar zijn zoals stepjes, skelters, kinderfietsjes, scooters of op een scootmobiel. Het gebruik is super simpel! Je haalt de sticker van het vel af en plakt hem op de fiets waar je wil. Ze zijn verkrijgbaar in ontelbare prints of kleuren en in combinatie met andere fietsaccessoires maak jij er ‘jouw’ fiets van, een fiets die niemand anders heeft.