Circulation Maxx

Circulation Maxx

Regelmatig problemen met de bloedcirculatie? Pak ze aan met een Circulation Maxx 

Er zijn talrijke mensen die met enige regelmaat problemen ondervinden als gevolg van een bloedcirculatie die wat te wensen overlaat. Meestal is deze gebrekkige bloedsomloop het gevolg van te weinig lichaamsbeweging, hetgeen kan komen doordat je minder mobiel bent of niet genoeg tijd hebt om aan beweging toe te komen. Hoe dan ook, het probleem van een matige bloedcirculatie kan gelukkig wel worden opgelost of verlicht. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen met behulp van een zogeheten Circulation Maxx. Dit is een elektrisch apparaatje dat je ook wel kunnen zien als spierstimulator. Op uiterst gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze kun je hiermee dus de bloedcirculatie aanjagen en bevorderen. Hieronder lees je waarom dat zo belangrijk is.

Circulation Maxx

Waarom is een goede bloedcirculatie eigenlijk zo belangrijk?

Om onder andere de volgende redenen is het belangrijk om te proberen je bloedsomloop op het juiste niveau te houden:

  • De celgroei wordt door een goede bloedsomloop gestimuleerd.
  • Bij een goede bloedcirculatie oogt de huid beter en gezonder.
  • Een goede bloedcirculatie zorgt ervoor dat er genoeg zuurstof wordt getransporteerd naar al je organen. Deze functioneren daardoor beter. 
  • Met een goede bloedsomloop stroomt er ook meer zuurstof naar je hersenen. Je bent daardoor scherper, je kunt je beter concentreren en de kans is groter dat je met goede, creatieve ideeën op de proppen komt.
  • Met een goede bloedsomloop is de kans op pijn op allerlei plekken veel kleiner. Met name pijn in de voeten en enkels komt vaak voor als je een slechte bloedcirculatie hebt.