Ontdek de voordelen van vitaal werken!

vitaal werken

Vitaal werken is van essentieel belang in deze schommelende periode met stress, ongezonde levensstijlen door drukte en virussen. In deze blog gaan we iets verder in op de werknemers die meer willen sporten.

Jouw werknemers motiveren

Gezonde medewerkers zijn vitale medewerkers. Maar hoe bepaal je dit voor je collega! Je kan er toch niet voor zorgen dat de sales assistant, minder donuts eet in de pauze. Je kan de secretaresse toch niet vertellen dat ze beter een avocado kan eten. Je zou ze beledigen, maar omdat je niet wilt dat ze hierdoor slechte gewoontes creëren, kan je als werkgever beter standaard vitaliteitsprogramma’s inplannen. Door zo’n programma te gebruiken voorkom je de gevaren van burn outs, onverwachte rugklachten en soms zelfs ernstige virussen. Zo zorg jij voor meer vitaliteit op de werkvloer en voorkom je dat jouw team in de problemen raakt. Kies daarom voor vitaal werken.

vitaal werken

Snel resultaat met Iboya

Een gezonde levensstijl waarbij je fel, fysiek, mentaal en emotioneel in balans bent, gaat er voor zorgen dat je beter presteert. Wist je dat je ook sneller met verandering om kan gaan? Er zijn een hele hoop medewerkers die na het werk helemaal niks doen aan hun gezondheid. Zorg dan ook dat je positief het nieuws introduceert en dit leuk maakt. Iboya biedt een hele mooie video training, speciaal voor bedrijven en organisaties die sporten op de werkvloer leuk willen maken. Eerder heeft ze dit live gedaan, maar door haar successen en de corona maatregelen heeft ze speciale video trainingen ontworpen. Ga vandaag nog voor vitaal werken.