Abel Golf heet je welkom!

Wees welkom bij Abel Golf. Hier kun jij genieten van een gezellige dagje weg met vrienden, familie of wellicht jouw collega’s! Het leuke hiervan is dat golf bij vrijwel iedereen in de smaak valt. De meest sceptische mensen zullen optimaal genieten van een dagje weg. Dit kun je overigens ook bij Abel afsluiten met een hapje en een drankje. Kortom, jouw dagje weg organiseren begint echt bij dit bedrijf!

Optimaal genieten bij Abel Golf!

Je wilt graag een dagje weg organiseren met je vrienden. De een vindt het onwijs leuk om in de buitenlucht te zijn en de ander is graag sportief bezig. Hoe leuk zou het zijn om een competitie op te starten tussen jouw vrienden? 18 holes slaan en daaruit komt een winnaar uit de bus! Heerlijk om sportief in de buitenlucht bezig te zijn toch? Hierdoor raad ik je aan om eens op de website van Abel Golf te kijken. Zij weten als geen ander hoe dat je optimaal plezier kunt beleven.

Bovendien zijn de prijzen die zij hanteren erg aangenaam. Je kunt jouw dag geheel naar eigen wens inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om te starten met een drankje en vervolgens de baan op te gaan. Daarna een heerlijk drankje op het terras om vervolgens aan tafel te schuiven voor het diner. Hierdoor raad ik je aan om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Zij vertellen jou graag de mogelijkheden wat je hier kunt vinden.