Een goede sportschool in Dokkum kiezen

Sporten is belangrijk maar vaak bedenken mensen een excuus om niet naar de sportschool te hoeven gaan. Te moe, te druk, geen kinderopvang en zo kan er nog wel wat meer genoemd worden. De sportschool in Dokkum met de naam Palestra zorgt er echter voor dat je echt zin krijgt in sporten en het ook gaat doen.

Gratis uitproberen

Om erachter te komen welke manier van sporten en fitness het beste bij je past mag je eerst een weekje komen proefdraaien bij de sportschool. Hier zitten geen haken of ogen aan en het kost je helemaal niks, behalve wat tijd en de nodige inspanning. Als het je na een keer proberen helemaal niet blijkt te bevallen ben je tot niks verplicht en hoef je je niet verplicht aan te melden. Het is dus lekker vrijblijvend allemaal.

Kijk wat werkt voor jou

De sportschool streeft ernaar je een zo prettig mogelijk gevoel te geven tijdens de het sporten. Ze brengen dit onder de naam huiskamergevoel zodat je lekker op je gemak kunt doen wat jij wilt. Voor de een kan dit sporten zijn in een grote groep terwijl de ander liever alleen traint. Als je je aanmeldt bij de sportschool wordt er gekeken naar wat jij wilt en prettig vindt. Op basis daarvan wordt er een persoonlijk plan opgesteld voor je. Hierin wordt opgenomen wat je doel is en hoe je dit wilt bereiken met sporten maar is er ook aandacht voor gezonde voeding en wordt aan jou als persoon gedacht. Om te kunnen sporten maak je tijd voor jezelf en niet iedereen weet even goed hoe dit het beste aan te pakken. Ben je niet de meest fanatieke sporter aller tijden? Dan mag je het gewoon op jouw tempo doen en kan een bakje thee of koffie er tijdens het sporten altijd af.