Een ontspannen tochtje toeren op de E bike

E Bikes zijn echt een geweldige uitvinding voor jong en oud. Fietsen op een E bike kost net wat minder energie waardoor je eindelijk ook eens gewoon ontspannen kunt fietsen zonder buiten adem te raken.   Fieten is een heerlijke gezonde bezigheid wanneer je even wilt ontspannen van een drukke dag. Tijdens het fietsen op een E bike geniet je van de natuur om je heen en ben je lekker in beweging. Dit zorgt ervoor dat je stressniveau even lekker naar beneden zakt. Tijdens het bewegen in de natuur maken je hersenen stofjes aan die zorgen voor een gelukkig gevoel. E bikes zorgen ervoor dat fietsen voor iedereen toegankelijk is, ook wanneer je conditie iets minder is of wanneer je fysieke klachten ervaart, waardoor fietsen lastiger is.  

Jouw fietstocht compleet maken met je favoriete muziek

Wil je nog een beetje extra genieten van je fietstochtje? Zet dan een lekker muziekje op tijdens het fietsen. Stel van tevoren een Playlist samen met je favoriete nummers zodat je deze tijdens het fietsen alleen nog maar aan hoeft te zetten, en geniet van een heerlijk ontspannen fietstochtje.  

Lange fietstochten zijn een eitje

Voor lange fietstochten zijn E bikes ideaal. Lekker toeren zonder bezweet te raken. Wanneer je een lange saaie fietstocht tegemoet gaat is muziek een prettige afleiding. Muziek luisteren tijdens het fietsen zorgt voor een betere concentratie en het geeft je wat meer power zodat je net wat harder kunt fietsen.  

Muziek luisteren tijdens het fietsen? Denk aan de veiligheid

Als je muziek wilt luisteren tijdens het fietsen kun je gebruik maken van oordopjes of een koptelefoon. Dit is wettelijk toegestaan. Je moet er wel rekening mee houden dat de muziek je niet compleet afsluit van het verkeer. Zet je muziek daarom niet te hard, zo kun je omgevingsgeluiden in het verkeer nog goed horen. Dit is heel belangrijk voor de veiligheid van alle weggebruikers. Je mag tijdens het fietsen namelijk geen gevaar vormen voor andere weggebruikers.   Als je je mobiele telefoon of een ander elektronisch apparaat in je hand houdt tijdens het fietsen is dat niet toegestaan. Je kunt daarvoor een boete krijgen. Zorg er voor dat je mobiel of ander elektronisch apparaat veilig in je zak of tas zit. Oordopjes zijn tegenwoordig draadloos verkrijgbaar zodat je je apparaten veilig kunt opbergen en toch makkelijk muziek kunt luisteren.  

Een fietsenwinkel met ervaring in E bikes

Als je hebt besloten een E bike aan te schaffen zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Laat je daarom voorlichten door een erkende E bike leverancier. Bij Fietsenwinkel den Haag zijn er genoeg fietszaken die gespecialiseerd zijn in E bikes. E bikes zijn leverbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. Je kunt een elektrische fiets heren kopen en natuurlijk ook dames modellen. Wist je dat er ook elektrische sportfietsen, vouwfietsen en moederfietsen verkrijgbaar zijn? E bikes zijn enorm populair bij jong en oud. 1 op de 5 nieuw verkochte fietsen is een E bike tegenwoordig.