De beste vliegers vind je bij AWA!

De zomer is weer begonnen en dat is dan de tijd van het jaar om lekker te gaan vliegeren! Daarom bieden wij de beste vliegers op de markt.

Waarom vlieger kopen bij AWA?

Een vliegersport kan hartstikke leuk zijn, er zijn ook zoveel vliegers waar je uit kunt kiezen. Onder andere de eenlijners, die je vroeger in je jeugd vaak hebt gezien, de vliegers die je vroeger alleen in de lucht  gooide om naar te kijken. Naast deze vliegers heb je ook de delta’s die onder de categorie van power vliegers valt. Dit zijn vliegers die aan twee lijnen vast zitten, die je ook zelf kunt besturen door de twee lijnen. Met deze vliegers kun je trucjes doen zoals salto’s, 360 of andere trucjes. Daarnaast zijn er ook nog matrasvliegers, hiermee kun je ook mooie trucjes mee, alleen deze hebben dan geen stokken en zijn wat moeilijker te besturen.

Een vlieger kopen met top kwaliteit!

Een vlieger kopen kun je niet 1 2 3, je moet namelijk kijken welke vlieger bij jou past. Er zijn namelijk veel soorten vliegers, van beginners tot gevorderd. Je moet ook kijken waar je de vliegers koopt, veel bedrijven vragen veel voor een vlieger dat helemaal niet zo goed is. Bij AWA heb je altijd een goede kwaliteit vliegers, die heel lang meegaan. Doordat ze lang meegaan, is het precies de goede kwaliteit om lekker lang te oefenen met de vliegers en trucjes te proberen, zonder dat de vlieger kapot gaat.