Een sportschool vinden in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een sportschool Rotterdam en je wenst daarbij begeleiding in het behalen van jouw persoonlijke doelen, dan kun je bij Stride 6ft8 via de website een gratis proefles aanvragen. Bij deze sportschool staat persoonlijke begeleiding centraal en helpt je doelen behalen als afvallen, fitter worden, bij revalidatie of het beoefenen van een topsport. Het doel van deze sportschool is het uitgroeien tot de beste sportschool in Rotterdam. Hierbij wordt uitgegaan van vier verschillende pijlers namelijk voeding, beweging, herstel en mindset. Daarbij worden vaak nieuwe workshops georganiseerd en lessen samen gesteld waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele technieken en moderne apparatuur. 

Fitnesstrainingen voor jouw persoonlijke doeleinden

Vanuit de pijlers betreft mindset, voeding, beweging en herstel worden er persoonlijke trainingsprogramma’s samengesteld. Daarbij is het belangrijk dat alle vier de pijlers genoeg aandacht krijgen om vooruitgang te kunnen boeken. Ook kun je deelnemen aan de georganiseerde evenementen en wordt je gemotiveerd in het behouden van de juiste mindset, het op orde brengen van je voeding en verantwoord bewegen en herstellen na workouts. 

Jouw fitnessdoelen behalen

Wanneer je van afwisseling houdt en zoekt naar een specifieke manier van trainen, dan is het aan te raden om persoonlijk begeleid te worden om jouw persoonlijke doelen te halen. Hierbij kun je bijvoorbeeld gebruik maken van yoga, bootcamp, crosszone, krachttraining HIIT, indoor cycling lessen en personal training. Deze strategie kan ook ingezet worden voor bedrijfstrainingen. Hierbij kan het doel bijvoorbeeld zijn om je medewerkers sportief, vitaal en georganiseerd te krijgen. Bedrijfstrainingen zijn geschikt voor uiteenlopende sportieve of fysieke doelen en daarbij geschikt voor alle leeftijden. De doelen kunnen gericht worden op vitaliteit, teambuilding, burn-out en depressies, obesitas en blessures en re-integratie.