Yoga Point Utrecht is voor iedereen

Sinds kort zijn maakt het bedrijf waarvoor ik werk en dus ook mijn baan veel veranderingen door. Deze aanpassingen zijn nodig om onze klanten tevreden te houden. Maar, voor mij persoonlijk levert dit veel stress op. En, deze stress kan ik moeilijk van me afschuiven zodra ik thuis ben. Ik las laatst dat werkstress een grote boosdoener is van werkgerelateerde ziekteverzuim. Hier kan ik me helemaal in vinden.

Een vriendin van me heeft me aangeraden om eens aan yoga te doen. Ze zit al een tijdje bij Yoga Point Utrecht en adviseerde me om een keer met haar mee te gaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb mijn eerste yoga les achter de rug, en ik me blij verrast kan ik wel stellen. Ik heb namelijk geleerd om met een aantal simpele handelen heel anders om te kunnen gaan met werkstress. Nu beleef ik ook veel meer plezier aan mijn werk. Dit resulteert erin dat mijn baas tevreden is en ik mijn werk zonder fouten oplever. Ik blij, iedereen blij kun je wel stellen.

yoga-167062_640

Tijdens de yoga les kwam ik aan de praat met een dame die beweerde al jarenlang last te hebben van chronische RSI klachten. Maar, nu ze laatst is begonnen met yoga zijn deze klachten ineens verdwenen. Dit maakte haar weer vitaal en gaf haar een gevoel alsof ze jaren jonger is. Zo’n verhalen inspireren mij enorm. Het moet de yoga instructrice erg goed doen en veel vertrouwen geven, dat ze echt iets kan betekenen voor mensen.

Als laatste wil ik nog even het nieuwe reserveringssysteem van Yoga Point Utrecht onder het licht brengen. Echt een voorbeeld voor andere sport instituten. Onderstaande video legt in een aantal heldere stappen uit hoe dit systeem precies werkt.