Verzeker je elektrische fiets bij Univé voor extra gemoedsrust

Elektrische fietsen zijn in Nederland steeds populairder geworden. Met de opkomst van e-bikes gebruiken steeds meer mensen de fiets voor woon-werkverkeer, boodschappen en recreatieve activiteiten. Maar, wat nu als je ernstige schade hebt aan je elektrische fiets of deze gestolen wordt? Het kan je flink wat geld kosten om deze te repareren of te vervangen. Om die reden is het verzekeren van je elektrische fiets geen overbodige luxe. Univé biedt gevarieerde e-bikeverzekeringen aan om je te beschermen tegen onvoorziene kosten. Hieronder lees je meer informatie over de e-bikeverzekeringen van Univé.

Waarom je een e-bikeverzekering bij Univé zou afsluiten

Het is niet alleen belangrijk om je fiets te verzekeren voor diefstal, maar ook voor schade. Met de e-bikeverzekering van Univé ben je zeker van een uitgebreide dekking. Je kunt kiezen voor verschillende verzekeringspakketten, afhankelijk van jouw e-bike en persoonlijke voorkeuren. Univé biedt dekking tegen schade door vallen, aanrijdingen en andere ongevallen. Daarnaast ben je verzekerd voor verlies en diefstal van je e-bike. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onnodige kosten die je fiets onverwacht met zich meebrengt.

De verschillende e-bikeverzekeringen

Univé biedt twee verschillende e-bikeverzekeringen. Bij de e-bike fietsverzekering ben je verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging van je e-bike, inclusief fietsonderdelen. Met de modules van deze verzekering elektrische fiets kun je de dekking nog verder uitbreiden. Zo kun je met de verhaalsrechten bijstand dekking juridische bijstand ontvangen bij conflicten na een ongeval en met de ongevallendekking wordt er een bedrag uitgekeerd als er sprake is van blijvende invaliditeit of overlijden. Verder kun je ervoor kiezen je tegen schade aan anderen te verzekeren, zowel in het verkeer als daarbuiten, door de Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP)-module toe te voegen. Met deze verzekering ben je altijd goed gedekt!

Bij de e-bikeverzekering allrisk van Univé ben je standaard verzekerd voor diefstal, verlies of beschadiging van onderdelen van je e-bike. Gedekt zijn ook schadeclaims van derden waarvoor je aansprakelijk bent. Deze verzekering biedt zowel dekking bij schade door eigen schuld als bij schade die door iemand anders is veroorzaakt. Kortom, je hebt de keuze uit verschillende verzekeringspakketten die aansluiten bij jouw e-bike en persoonlijke voorkeuren.

Het afsluiten van een e-bikeverzekering bij Univé

Het afsluiten van een e-bikeverzekering bij Univé doe je eenvoudig online of telefonisch. Je fiets wordt direct op de dag van ingang verzekerd. Na registratie ontvang je een bevestiging en informatie over jouw pakket. Bij schade kun je rekenen op snelle en deskundige hulp van Univé. Het eigen risico bij een e-bikeverzekering bedraagt €50,-, behalve bij de e-bike Allrisk verzekering. Als je al een reguliere fietsverzekering hebt bij Univé, krijg je bij het afsluiten van een e-bikeverzekering 10% korting.

Conclusie

Kortom, Univé biedt verschillende, gevarieerde e-bikeverzekeringen aan om je te beschermen tegen verschillende onvoorziene kosten. Het verzekeren van jouw e-bike is geen overbodige luxe, het geeft extra gemoedsrust tijdens recreatieve-, woon-werk- of boodschappenritjes. Door te kiezen voor een verzekeringspakket bij Univé ben je verzekerd tegen diefstal, verlies en schade. Daarnaast kun je jouw dekking via extra modules uitbreiden. Het afsluiten van een e-bikeverzekering bij Univé is zeer eenvoudig en je kan altijd rekenen op deskundige hulp bij schadereparatie en -afhandeling.