Heb je lichamelijke klachten? Ga dan naar Fysiotherapie Ypenburg

Op ahcfysiotherapie.nl vind je de praktijk Fitness Ypenburg. Fysiotherapie Ypenburg vormt samen met de praktijk Leidschenveen het Active Health Center. Deze locatie in Delft heeft alle faciliteiten in huis om zo optimaal mogelijk te kunnen bewegen. Van belang is de samenwerking tussen disciplines als fysiotherapie, leefstijl en sporten om maximaal herstel te bereiken. 

Fysiotherapie Ypenburg beschikt over behandelruimtes met veel daglicht en een grote sportzaal met apparaten en genoeg ruimte om te oefenen en te sporten. Ook is er een kleinere sportzaal waar je 1 op 1 kunt trainen. De ontvangstruimte is de plek om wat te eten en te drinken en je te laten informeren over de mogelijkheden die de praktijk te bieden heeft.

Mogelijkheden Fysiotherapie Ypenburg

Op basis van een 4stappen-plan komt men tot het beste resultaat. Na lichamelijk onderzoek met behulp van de nieuwste technieken stelt de specialist een diagnose. Vervolgens worden de voorwaarden gecreëerd waaronder je het meest optimaal behandeld kunt worden. Daarna wordt de belastbaarheid getraind zodat je je weer kunt bewegen zoals je gewend was. Tot slot wordt er een specifiek functioneel plan opgesteld ter begeleiding bij het herstel. Hiertoe heeft Fysiotherapie Ypenburg de beschikking over verschillende specialisaties naast fysiotherapie namelijk: manuele therapie, een voedingsconsulent, medische fitness (individueel of in groepsverband) en dry needling. Voor hydrotherapie zal de behandelaar je verwijzen naar de praktijk Leidschenveen in Den Haag.

Fysiotherapie Ypenburg heeft ruime openingstijden zodat er altijd wel een moment is waarop je behandeling gepland kan worden. Ze zijn elke werkdag al om 8:00 uur geopend, sowieso tot 18:00 uur. Op maandag en donderdag tot 20:00 uur en op woensdag zelfs tot 21:00 uur.