Maak van je racefiets de eyecatcher van je woonkamer

https://pixabay.com/nl/photos/fiets-wielrennen-mensen-winnen-585247/

Tegenwoordig is een fiets veel meer dan enkel een vervoermiddel. De designs worden steeds mooier en de fietsen springen steeds meer in het oog. Daarnaast is het ook niet meer vanzelfsprekend dat ze in de schuur worden opgeslagen. Het komt namelijk steeds vaker voor dat de fietsen na een rit worden schoongemaakt en binnen neergezet worden. Sterker nog, het kan goed zijn dat jouw racefiets zelfs in je woonkamer terecht komt. 

Stijlvolle muurbeugel om jouw racefiets op te hangen

Wanneer je jouw racefiets in je woonkamer op wilt bergen zijn een aantal dingen erg belangrijk. Zo wil je namelijk dat jouw fiets en de muurbeugel er mooi uit zien. Je kijkt er immers vaak tegenaan wanneer hij in het midden van je woning hangt. Daarnaast wil je wellicht ook jouw fietsuitrusting op één centrale plek opbergen zodat je niet je hele woning door hoeft om je spullen te pakken. Gelukkig zijn de racefiets muurbeugels van Stasdock in beide gevallen de ideale oplossing. 

Hoogwaardige kwaliteit en strakke uitstraling

De Stasdock is gemaakt van bijzonder sterk staal waardoor de muurbeugel lang mee zal gaan. De beugels zijn afgewerkt met een hoogwaardige coating die de Stasdock van nog meer bescherming voorziet en daarnaast zorgt voor een mooie kleur. Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en zwart zijn de muurbeugels makkelijk te stijlen met vrijwel ieder interieur. Let uiteraard wel op de maximale stuurbreedte van 73 centimeter en een maximaal gewicht van 15 kilogram.